Het Keerpunt

Het Keerpunt’
‘U bent nu hier’ is een verhaal van mijn hand, dat opgenomen is in de vehalenbundel Het Keerpunt. Het boek bevat 51 verhalen van evenzoveel auteurs. Ze schetsen een situatie als gevolg waarvan het leven van de hoofdpersoon een drastische wending krijgt. De vertellingen zijn ‘soms ontroerend maar ook dramatisch, gruwelijk en lief’, aldus uitgever LetterRijn.
Het Keerpunt is op 18 november 2012 uitgekomen. Het is te koop bij alle webwinkels (Bol, Bruna, ECI enz.), en (te bestellen) bij de reguliere boekwinkel. Ook is er een e-book verkrijgbaar.

De schrijvers van dit boek zijn:
Ellen de Ruiter, Boris Landa, Sjeanine BlonT, Marjon Zomer, Jolka de Jong, Carel de Mari, Hadeke, Arinka Linders, Mel Write, Angela Stegeman, Hanneke Borkent, Ellen Kiel, Nick Hoogendijk, Marianna van Oostenbrugge, Rianne Deinum, Cobie Scherer, Salome, Peter Pellenaars, Judith Princen, Dana Martens, Bertie Smit, Muscari de Man, Marloes Vrijdag-Wesselink, Raoul Slavenburg, Gert-Jan van den Bemd, Sa’id Vanenburg, Michiel van Straten, Theo van Rijn, Johan van de Velde, Barbara van Mourik, Carolijn Toren, Bregtje Subelack, Marjoke Linckens, Mariëtte Eggermont, Conny Hoogendoorn, Ad Lodewijk, Linda van Andel, Marjolein Zegers-Hammer, Annet Aaldering, Kyra Hartenberg, John Janssen, Hilko Timmer, Christelle de Vreught, Cindy Stegink, Jacqueline Coppens, Tessa van Dée, Greetje Hendriks, Trudy Selier, Susanna Klaver, Ingrid Coppieters en Hetty van den Tillaart.
De prachtige foto op de cover is gemaakt door Chantall Stoppels.

Het Keerpunt wordt uitgegeven door LetterRijn.